Σύνδεση στο Ellada-Online.gr Απαραίτητο Εργαλείο

Πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού για να Κάνετε Δωρεάν Καταχώρηση της Επιχείρησης, η της Αγγελίας σας

website Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμή

Δημιουργών Τέχνημα Ανακαίνιση Σπιτιών Αναπαλαίωση Κτηρίων Ν. Ιωνία

Δημιουργών Τέχνημα Ανακαίνιση Σπιτιών Αναπαλαίωση Κτηρίων Ν. Ιωνία
Χάρτης Οδός: ΣΠΑΡΤΗΣ 74
Τ.Κ.: 14231
Πόλη: Ν. ΙΩΝΙΑ
Δήμος: Αθήνα
Νομός: Αττική
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2102717173 - 6983396528
Hotline: Ανακαίνιση Σπιτιών Αναπαλαίωση Κτηρίων σε όλη την Ελλάδα

Το μεράκι, η αγάπη για το αντικείμενό μας, η γνώση της ομάδας μας, αποτελούμενη  από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εκτιμητές και εργολάβους, έφτασε να μετράει στο χώρο των ανακαινίσεων σπιτιών, των αναπαλαιώσεων κτηρίων και των νέων κατασκευών είκοσι δύο συναπτά έτη παρουσίας στο χώρο.

 Θελήσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας για λειτουργικούς λόγους. Άλλωστε μετά από δεκαπέντε χρόνια από την ημέρα της κατασκευής της πρώτης ιστοσελίδας μας γεννήθηκαν περισσότερες απαιτήσεις για πιο επαγγελματική παρουσίαση των έργων μας. Παράλληλα μάς δίνεται η πλήρης δυνατότητα για παρουσία ευρέως όγκου ενημέρωσης μέσα από άρθρα σχετικά με τις ανακαινίσεις κτιρίων, τις αναπαλαιώσεις πέτρινων η νεοκλασσικών κτιρίων, τις διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων αλλά και θέματα που αφορούν κατασκευαστικές νέες τεχνικές.

 Σήμερα νιώθουμε υπερήφανοι επειδή καταφέραμε να εδραιώσουμε τη Δημιουργών Τέχνημα ως την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη επιχείρηση στο χώρο των ιδιωτικών δομικών κατασκευών - αναπαλαιώσεων στη χώρα μας.

Πλέον, η νέα ιστοσελίδα μας έχει καταστεί ένας αξιόπιστος και πρωτοποριακός ενημερωτικός ιστοχώρος. Η θεματολογία του εστιάζει σε ανακαινίσεις σπιτιών, σε αναπαλαιώσεις σπιτιών και σε νέες κατασκευές τις οποίες έχουμε ολοκληρώσει, σε Αρχιτεκτονική, Τεχνολογία, Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, υλικά και τεχνικές, ενώ πλαισιώνεται πάντοτε από επιλεγμένη και έγκυρη ενημέρωση για νέες πρακτικές και νέα προϊόντα των κλάδων του κατασκευαστικού τομέα στη χώρα μας.

 Εγώ προσωπικά, καθώς και η διεύθυνση της Δημιουργών Τέχνημα, ευχαριστούμε  όλους τούς πελάτες μας -και τούς συνεργάτες μας-χωρίς όλους εσάς δε θα είχαμε τα σημερινά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Σάς υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο ποιοτικές υπηρεσίες.

Ανακαίνιση Σπιτιών Αναπαλαίωση Κτηρίων

Δημιουργών Τέχνημα


Ημερομηνία προσθήκης: 2015-04-29 19:11:46    Επισκέψεις: 37
RSS Feeds


WEB INFOX Κατασκευή Ιστοσελίδας eshop SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελιδων Διαφήμιση στο Ίντερνετ

Η WEB INFOX ειδικεύεται στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων Eshop SEO Βελτιστοποίηση και Προώθηση [ ... ]


Κέντρο Διαφήμισης Κατασκευή Ιστοσελίδων Δημιουργία Eshop Διαφήμιση στο Ίντερνετ SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελιδων

Το Κέντρο Διαφήμισης παρέχει κατασκευή ιστοσελίδων δημιουργία Eshop SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελ [ ... ]


Bidet for all and specially the disabled. Unmatched. 85 advantages.

bidetdisabled.com press here for more. UNMATCHED The almost automatic anus cleaner, with VERTICAL water jet. Revolutionary concept about adds-on bidets. 100% effective, Durable, of low cost, easy t [ ... ]


Greek-Booking Κλείσε δωμάτια online στην Ελλάδα

Greek Booking - Online κρατήσεις στην Ελλάδα Αν έχετε Ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, studios, βίλες, Κ [ ... ]


KΟ BIDET, μπιντέ για όλους και για ΑΜΕA

mpinteamea.gr ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ Ο σχεδόν αυτόματος πωποκαθαριστής , με τον ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ πίδακα Επαναστατικά απλό, αλλά 100% α [ ... ]


Νέες Καταχωρήσεις


Ακολουθείστε:

Facebook          googleplus

youtube     vimeo     skype

Έχουμε 54 επισκέπτες συνδεδεμένους

Νέες Αγγελίες